Web Design

Realizare Site Web, Portal Web, Magazin online, Blog, Aplicatii Web si Bannere Web.

Vreau un site...

Publicitate Online

Google AdWords, Campanii Facebook, Profile profesionale Instagram

Vreau promovare...

Graphic Design

Ceea ce facem este productie grafica. CREATIE! Logo design, Flyere, Pliante, Brosuri, Cataloage, Afise, Bannere, DTP, etc.

Vreau publicitate...

HomeTermeni si Conditii

Termeni si Conditii

1. Definitii pentru scopul acestor termeni si conditii

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, si reprezenta acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si S.C. Dual Impact S.R.L.. Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. S.C. Dual Impact S.R.L. isi rezerva unilateral dreptul, fara a anunta in prealabil, sa schimbe, sa stearga sau sa actualizeze termenii si conditiile in orice moment. S.C. Dual Impact S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau sterge orice parte ale serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe website-ul www.dualimpact.ro. Continuarea utilizarii serviciilor oferite dupa revizuire reprezinta acceptul deplin ale termenilor prezentului acord, inclusiv modificarile survenite

 • 1.1 Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator;
 • 1.2 Atacuri de tip “refuzul serviciului” (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server;
 • 1.3 Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de S.C. Dual Impact S.R.L , cu ajutorul acestui site, www.dualimpact.ro;
 • 1.4 Marci se refera la faptul ca denumirea Dual Impact, oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale S.C. Dual Impact S.R.L..

2. Descriere

www.dualimpact.ro reprezinta site-ul de prezentare a serviciilor si produselor oferite de catre firma S.C. Dual Impact S.R.L..

3. Confidentialitate

Pentru a ne inbunatati serviciile cat si pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra poate aparea necesitatea de a va cere sa furnizati informatii personale cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de email, numarul de telefon etc. Aceste informatii colectate nu sunt folosite pentru a va transmite oferte despre serviciile si produsele firmei S.C. Dual Impact S.R.L. fara acordul dumneavoastra. S.C. Dual Impact S.R.L. se obliga sa protejez confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.dualimpact.ro. Informatiile personale nu vor fi transmise catre alti terti. Putem furniza informatii de ordin general cum ar fi traficul pe site si alte statistici catre terti dar aceste informatii nu vor contine informatii cu caracter personal. Site-ul www.dualimpact.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea informatiilor cu caracter tehnic despre dumneavoastra, informatii cum ar fi adresa de IP, sistemul de operare folosit, tipul browserului. Informatiile respective impreuna cu traficul realizat de catre dumneavoastra pe site-ul www.dualimpact.ro sunt colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pe site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Dual Impact va stoca in conditii de siguranta si doar pentru scopurile descrise mai sus, datele personale pe care le furnizati dumneavoastra. Acestea sunt prelucrate si colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pe site.

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de access, dreptul de interventie asupra informatiilor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii informatiilor cu caracter personal ale dumneavoastra si aveti dreptul sa solicitati stergerea acestora. Trebuie sa luati la stiinta ca stergerea datelor cu caracter personal ale dumneavoastra implica pierderea facilitatilor oferite de cate www.dualimpact.ro.

Pentru a execita oricare dintre aceste drepturi trebuie sa faceti o cerere pe care sa o trimiteti la adresa de email office@dualimpact.ro. Va rugam sa cititi si Politica de Confidentialitate pentru a afla mai multe detalii.

4. Obligatiile Dual Impact

Echipa Dual Impact va face toate eforturile rezonabile pentru a corecta greselile si omisiunile de pe site-ul www.dualimpact.roS.C. Dual Impact S.R.L. nu este responsabila cu erorile sau omisiunile pe care membrii site-ului le furnizeaza atat in profilul propriu cat si in informatiile pe care le posteaza pe site. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii sunteti de acord cu faptul ca www.dualimpact.ro nu este responsabila pentru nici un fel de daune (directe, indirecte, mici sau mari, incidentale sau de importanta majora, care cauzeaza pierderi de profit dar care nu se limiteaza la asta) rezultate din utilizarea acestui serviciu). Esti de acord sa protejezi S.C. Dual Impact S.R.L., www.dualimpact.ro, operatorii, sucursalele, filialele, directorii sau angajatii sai de si impotriva oricaror cereri, actiuni, pierderi, pretentii, impuneri, daune costuri (incluzand onorariile avocatiilor), judecati, amenzi, cheltuieli, regularizari, decizii sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune cu o catre terta persoana sau catre tine, in legatura cu orice aspect relationat acestui Serviciu, sau cu Serviciul in sine.

 • 2.1. Dual Impact nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Dual Impact;
 • 2.2. Dual Impact nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din / sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

5. Obligatiile si raspunderile clientilor Dual Impact

 • 5.1. Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii Dual Impact pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

 • 5.2. Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Dual Impact in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Dual Impact si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Dual Impact ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.
 • 5.3. Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului.

6. Securitate

Ca utilizator al site-ului www.dualimpact.ro sunteti de acord ca firma Dual Impact nu este responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a serviciului si ca sunteti responsabil pentru orice consecinta ar genera aceasta.

 • 6.1 Clientul ia la cunostinta ca S.C. Dual Impact S.R.L. nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.
 • 6.2 Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Dual Impact va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

7. Limitari de responsabilitate

Echipa Dual Impact va face toate eforturile rezonabile pentru a corecta greselile si omisiunile de pe site-ul www.dualimpact.ro. S.C. Dual Impact S.R.L. nu este responsabila cu erorile sau omisiunile pe care membrii site-ului le furnizeaza atat in profilul propriu cat si in informatiile pe care le posteaza pe site. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii acceptati faptul ca www.dualimpact.ro. nu este responsabila pentru nici un fel de daune (directe, indirecte, mici sau mari, incidentale sau de importanta majora, care cauzeaza pierderi de profit dar care nu se limiteaza la asta) rezultate din utilizarea acestui serviciu. Sunteti de acord sa protejati S.C. Dual Impact S.R.L, www.dualimpact.ro., operatorii, sucursalele, filialele, directorii sau angajatii sai de si impotriva oricaror cereri, actiuni, pierderi, pretentii, impuneri, daune costuri (incluzand onorariile avocatiilor), judecati, amenzi, cheltuieli, regularizari, decizii sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune cu o catre terta persoana sau catre dumneavoastra, in legatura cu orice aspect relationat acestui Serviciu, sau cu Serviciul in sine.

8. Conditii si termeni de intrerupere sau suspendare

Acest acord este efectiv din momentul acceptarii acestor Termeni si Conditii pana cand este incetat de catre S.C. Dual Impact S.R.L. prin site-ul sau www.dualimpact.ro. Dual Impact SRL prin www.dualimpact.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau intrerupe utilizarea Serviciu-lui fara a anunta in prealabil in cazul in care se considera ca ati incalcat sau nu ati actionat in spiritul acestor Termeni si Conditii. Prin acceptarea acestor termeni si conditii esti de acord ca Dual Impact nu-si asuma nici o responsabilitate fata de dumneavoastra sau de o alta terta persoana pentru orice suspendare a contului dumneavoastra  care are ca efect incetare a accesului dumneavoastra la acest Serviciu.

9. Generalitati

 • 9.1. Modificari ale acestor termeni si conditiiDual Impact poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.dualimpact.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
 • 9.2. Forta MajoraDual Impact nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Dual Impact nu este responsabila.
 • 9.3. Jurisdictie – Site-ul www.dualimpact.ro este controlat de catre S.C. Dual Impact S.R.L.. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Dual Impact nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

10. Acceptarea acestor Termeni si Conditii

 • 10.1. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii
 • 10.2. Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii.
 • 10.3. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
 • 10.4. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site!!!

Administrare gratuita site

Administrare gratuita in primele 2 luni pentru orice website realizat de catre noi.

Contacteaza-ne!

Solutii profesionale

Echipa noastra te asteapta cu solutii profesionale care iti vor economisi timpul si banii.

Contacteaza-ne!

Ne gasiti si pe: