Web Design

Realizare Site Web, Portal Web, Magazin online, Blog, Aplicatii Web si Bannere Web.

Vreau un site...

Publicitate Online

Google AdWords, Campanii Facebook, Profile profesionale Instagram

Vreau promovare...

Graphic Design

Ceea ce facem este productie grafica. CREATIE! Logo design, Flyere, Pliante, Brosuri, Cataloage, Afise, Bannere, DTP, etc.

Vreau publicitate...

HomePublicitate

Consultanta

 

   Dual Impact este o firma specializata in dezvoltarea de strategii de marketing de succes, care sa combata situatii nedorite (stagnarea vanzarilor, imagine negativa, lipsa notorietatii pe piata etc.) si implicit sa imbunatateasca performantele unei entitati (persoana fizica sau juridica).

   Echipa noastra este formata din personal cu experienta care inspecteaza si analizeaza situatiile primare ale entitatilor care apeleaza la serviciile Dual Impact, ca mai apoi sa elaboreze o strategie eficienta ce va avea un impact pozitiv asupra afacerii.

    Noi nu dorim doar o simpla colaborare pe proiect, dorim un parteneriat cu orice entitate care apeleaza la serviciile noastre. Incurajam schimbul de informatii si idei cu partenerii nostri pentru a asigura un proces eficient indiferent de latura domeniului care se doreste a fi atinsa. De aceea, comunicarea dintre noi si client este pusa pe primul plan, in acest sens oferind consultanta web profesionala  pe intreg parcursul proiectului, precum si suport dupa finalizarea proiectelor.

 

Servicii profesionale de consultanta si dezvoltare web:

  • consultanta IT – pentru toate problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simplele configurari de sisteme si infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementarile de solutii complete de afaceri
  • web marketing – aplicam tehnici specifice de marketing care se pliaza perfect pe fiecare tip de afacere in parte (optimizare site, remodelare site, SEO, SEM, politici de promovare, politici de vanzare etc)
  • analiza si optimizare SEO (Search Engine Optimization) – aplicam metode puternice si eficiente de optimizare web, in motoarele de cautare dorite (Google, Yahoo, Bing, ask, Baidu, Aol, etc.)
  • implementare ADWORDS – realizam campanii de promovare de tip PPC (pay-per-click) a companiei dumneavoastra pe Google,
  • implementare ADSENSE – oferim si implementam cele mai eficiente metode pentru a maximiza profiturile dumneavoastra din campaniile ADSENSE.

 
 

   Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati cu incredere pagina de Contact.

Administrare gratuita site

Administrare gratuita in primele 2 luni pentru orice website realizat de catre noi.

Contacteaza-ne!

Solutii profesionale

Echipa noastra te asteapta cu solutii profesionale care iti vor economisi timpul si banii.

Contacteaza-ne!

Ne gasiti si pe: