Web Design

Realizare Site Web, Portal Web, Magazin online, Blog, Aplicatii Web si Bannere Web.

Vreau un site...

Publicitate Online

Google AdWords, Campanii Facebook, Profile profesionale Instagram

Vreau promovare...

Graphic Design

Ceea ce facem este productie grafica. CREATIE! Logo design, Flyere, Pliante, Brosuri, Cataloage, Afise, Bannere, DTP, etc.

Vreau publicitate...

HomeGraphic DesignCarti de vizita

Carti de vizita

 

   La fel ca si logo-ul, cartea de vizita este un instrument de marketing pe care puteti sa il prezentati oricarei entitati (persoane/companii) doriti. Evenimentele organizate, intalnirile de afaceri, prieteni, colegi, cunoasterea unor noi persoane, orice moment in care relationati cu o persoana noua sau cunoscuta poate reprezenta un moment prielnic pentru a oferi o carte de vizita. 

   Acesta este un instrument de marketing care trebuie sa lucreze pentru dumneavoastra, nu impotriva dumneavoastra. Multe persoane au memorie vizuala dar au probleme in memorarea unor date, nume sau adrese atunci cand participa la intalniri. Oferiti persoanelor cu care intrati in contact ceva care ii va ajuta sa isi aminteasca cine sunteti si ce oferiti.

   Noi stim ca o carte de vizita este o reprezentare directa a companiei dumneavoastra si al produsului sau serviciului. Oferim serviciile noastre oricarei persoane / companii care doreste sa foloseasca cartea de vizita ca un instrument puternic de marketing prin care sa iasa in evidenta, sa influenteze si sa aduca noi colaboratori (clienti/utilizatori/ furnizori /parteneri). Dual Impact poate realiza pentru dumneavoastra carti de vizita cu design-uri deosebite, care sa ofere impactul dorit asupra segmentelor tinta prestabilite si implicit sa influenteze pozitiv afacerea dumneavoastra.

Nu aveti a doua sansa pentru a face o PRIMA impresie buna!!!

   Realizam carti de vizita de orice dimensiune si pentru orice tip de afaceri (doctori, avocati, office, servicii, servicii de vanzare – cumparare etc).

Pentru mai multe detalii in legatura cu oferta noastra va invitam sa accesati pagina de CONTACT a siteului

Administrare gratuita site

Administrare gratuita in primele 2 luni pentru orice website realizat de catre noi.

Contacteaza-ne!

Solutii profesionale

Echipa noastra te asteapta cu solutii profesionale care iti vor economisi timpul si banii.

Contacteaza-ne!

Ne gasiti si pe: