Web Design

Realizare Site Web, Portal Web, Magazin online, Blog, Aplicatii Web si Bannere Web.

Vreau un site...

Publicitate Online

Google AdWords, Campanii Facebook, Profile profesionale Instagram

Vreau promovare...

Graphic Design

Ceea ce facem este productie grafica. CREATIE! Logo design, Flyere, Pliante, Brosuri, Cataloage, Afise, Bannere, DTP, etc.

Vreau publicitate...

HomePolitica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Inca de la inceput va mentionam ca prin colectarea datelor dumneavostra personale intelegem mai bine nevoile si cerintele dumneavostra si implicit va putem furniza un continut personalizat raportat la nevoile dumneavoastra. Dual Impact respecta in totalitate confidentialitatea informatiilor dumneavoastra personale si se obliga sa nu le foloseasca pentru a va transmite informatii fara acordul dumneavoastra.

Confidentialitatea Datelor

Pentru a ne inbunatati serviciile cat si pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra poate aparea necesitatea de a va cere sa furnizati informatii personale cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de email, numarul de telefon etc. Aceste informatii colectate nu sunt folosite pentru a va transmite oferte despre serviciile si produsele firmei S.C. Dual Impact S.R.L. fara acordul dumneavoastra. S.C. Dual Impact S.R.L. se obliga sa protejez confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.dualimpact.ro. Informatiile personale nu vor fi transmise catre alti terti. Putem furniza informatii de ordin general cum ar fi traficul pe site si alte statistici catre terti dar aceste informatii nu vor contine informatii cu caracter personal. Site-ul www.dualimpact.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea informatiilor cu caracter tehnic despre dumneavoastra, informatii cum ar fi adresa de IP, sistemul de operare folosit, tipul browserului. Informatiile respective impreuna cu traficul realizat de catre dumneavoastra pe site-ul www.dualimpact.ro sunt colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pe site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Dual Impact va stoca in conditii de siguranta si doar pentru scopurile descrise mai sus, datele personale pe care le furnizati dumneavoastra. Acestea sunt prelucrate si colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pe site.

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de access, dreptul de interventie asupra informatiilor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii informatiilor cu caracter personal ale dumneavoastra si aveti dreptul sa solicitati stergerea acestora. Trebuie sa luati la stiinta ca stergerea datelor cu caracter personal ale dumneavoastra implica pierderea facilitatilor oferite de cate www.dualimpact.ro.

Colectarea datelor personale

Dual Impact prin intermediului site-ului www.dualimpact.ro poate colecta date personale de la clientii sai prin urmatoarele moduri:

 • direct de la vizitator – in momentul in care un vizitator se aboneaza la serviciile site-ului ii sunt cerute date cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa etc.)
 • automat – din raportul de trafic al serverului sau al altor aplicatii. Datele care pot fi colectate sunt: adresa de IP, ora vizitei, durata vizitei
 • prin cookies – n momentul in care vizitati site-ul nostru este posibil sa va fie trimis un cookie pentru stocarea si urmarirea preferintelor dumneavoastra.

Cum pot fi folosite aceste data personale

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi strict in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor oferite de Dual Impact, cum ar fi:

 1. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
 2. efectuarea verificarii creditului si a cheltuielilor (in afara de cazul in care exista o intelegere prealabila in acest sens);
 3. oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
 4. facturare;
 5. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;
 6. realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Dual Impact si ale distribuitorilor sai;
 7. contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Dual Impact si ale distribuitorilor nostri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru tine (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
 8. inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le ai in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Accesul la datele personale

Dual Impact nu dezvaluie (in afara exceptiilor) nici un fel de date personale catre terte parti fara a avea acordul dumneavoastra. Totusi exista si exceptii sa situatii speciale in care Dual Impact poate dezvalui aceste informati:

 1. atunci cand legea in vigioare sau o institutie de control a statului o cere;
 2. cand datele respective sunt necesare pentru a proteja interesele Dual Impact;
 3. agentiilor de urmarire a creditelor (in afara de cazul in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre tine cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor care au datorii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste regul in totalitate precum si sectiunea TERMENI SI CONDITII a siteului. Vizitarea in continuare a acestui site inseamna acordul dumneavoastra cu Politica de  Confidentialitate prezentata mai jos.

Administrare gratuita site

Administrare gratuita in primele 2 luni pentru orice website realizat de catre noi.

Contacteaza-ne!

Solutii profesionale

Echipa noastra te asteapta cu solutii profesionale care iti vor economisi timpul si banii.

Contacteaza-ne!

Ne gasiti si pe: