Web Design

Realizare Site Web, Portal Web, Magazin online, Blog, Aplicatii Web si Bannere Web.

Vreau un site...

Publicitate Online

Google AdWords, Campanii Facebook, Profile profesionale Instagram

Vreau promovare...

Graphic Design

Ceea ce facem este productie grafica. CREATIE! Logo design, Flyere, Pliante, Brosuri, Cataloage, Afise, Bannere, DTP, etc.

Vreau publicitate...

HomePublicitateWeb Marketing

Web Marketing

 

   Internetul ofera, fara indoiala, o multitudine de oportunitati pentru toate entitatile indiferent de dimensiunea lor. Aceasta lume virtuala s-a transformat rapid intr-un mediu de afaceri global in care daca nu iti faci simtita prezenta intr-un mod eficient, nu existi. Pentru a avea rezultate nu trebuie doar sa va asezati frumos in “coltul dumneavoastra virtual” si sa asteptati ca traficul sa vina si pe la dumneavoastra. Continutul siteului dumneavoastra trebuie sa fie in primul rand atractiv ca mai apoi sa fie facut cunoscut si clientilor / utilizatorilor potentiali.

   Dual Impact este o companie ce ofera servicii web complete, optimizare SEO, inclusiv servicii de web marketing la cele mai inalte standarde. Echipa noastra este alcatuita din profesionisti extrem de pasionati si dedicati, care s-au specializat in efiencitizarea si implementarea de politici de web marketing profesionale. Cele mai multe companii de marketing web se plang datorita faptului ca Google schimba in mod continuu algoritmul. Noi nu … caci ne place provocarea!

   Avand peste 4 ani de experienta in domeniu, noi stim ca o campanie de succes trebuie inceputa intai cu stabilirea unor obiective clare si realizabile. Prin efectuarea unor analize amanuntite a pietei si a concurentei, Dual Impact va aplica cea mai buna strategie de marketing pentru a putea, in cel mai scurt timp posibil sa ne atingem obiectivele stabilite initial.

 

Serviciile de web markeing oferite de Dual Impact includ:

  • SEO (Searh Engine Optimization) – indexare eficienta cuvinte cheie, imagine, video, prevenire crawling, search engine friendly etc.
  • SMM (Social Media Marketing) – promovare eficienta prin intermediul retelelor sociale (Facebook, Hi5, Twitter, Yahoo, Google+, Youtube, Pinterest)
  • E-mail marketing – trimiterea de e-mail-uri specifice si adaugarea de reclame in mailurile trimise de alte companii clientilor lor (Newsletters, mail-uri de oferte, Reclama prin mail)
  • Publicitate interactiva
  • Optimizare social media
  • Web analytics - statistici trafic website
  • Cost per afisare (Pay-per-click)
  • Affiliate marketing
  • Marketing in motoare de cautare
  • Publicitate pe mobil

 

   Pentru mai multe detalii despre tarifele practicate va rugam sa cereti o OFERTA DE PRET.

Administrare gratuita site

Administrare gratuita in primele 2 luni pentru orice website realizat de catre noi.

Contacteaza-ne!

Solutii profesionale

Echipa noastra te asteapta cu solutii profesionale care iti vor economisi timpul si banii.

Contacteaza-ne!

Ne gasiti si pe: