Web Design

Realizare Site Web, Portal Web, Magazin online, Blog, Aplicatii Web si Bannere Web.

Vreau un site...

Publicitate Online

Google AdWords, Campanii Facebook, Profile profesionale Instagram

Vreau promovare...

Graphic Design

Ceea ce facem este productie grafica. CREATIE! Logo design, Flyere, Pliante, Brosuri, Cataloage, Afise, Bannere, DTP, etc.

Vreau publicitate...

HomeGraphic Design

Graphic Design

 

   Designul grafic este un proces creativ care cel mai adesea implica relatia client – designer si care sunt de obicei finalizate in colaborare cu un producator de print (imprimerie), proces intreprins in scopul de a transmite unul sau mai multe mesaje unui public tinta. Diverse metode sunt utilizate pentru a crea si a combina cuvinte, simboluri si imagini avand ca scop realizarea unei reprezentari vizuale; a unor idei si mesaje care se doresc a fi transmise unor potentiali clienti. Un grafician poate folosi o combinatie de caligrafie, arte vizuale si tehnici decorative pentru a produce un rezultat final.

   Fie ca este vorba de web design, dezvoltare web, consultanta, grafica web sau hosting, noi cei de la Dual IMPACT ne straduim intotdeauna sa depasim asteptarile clientilor nostri. In conformitate cu aceasta mentalitate, Dual IMPACT va ofera servicii de grafica la cele mai inalte standarde. Avem creativitate, simt artistic, talent, inventivitate, obiectivism si mai ales respect pentru clientii nostri. Punem in slujba dumneavoastra cei mai buni specialisti in grafica pe calculator impreuna cu cea mai avansata tehnica disponibila pentru ca indiferent ca este vorba de printuri, ilustratii, prezentari multimedia sau alte elemente de grafica, noi stim sa prezentam clientilor nostri o conceptie grafica deosebita, atractiva la preturi concurentiale.

 

  Dual Impact poate sa realizeze pentru dumneavoastra urmatoarele:

 

   Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati cu incredere pagina de Contact.

Administrare gratuita site

Administrare gratuita in primele 2 luni pentru orice website realizat de catre noi.

Contacteaza-ne!

Solutii profesionale

Echipa noastra te asteapta cu solutii profesionale care iti vor economisi timpul si banii.

Contacteaza-ne!

Ne gasiti si pe: